Skip to main content

Hoe werkt het BETCOACH Player Value model?

Quality Over Quantity

Betcoach maakt het kiezen van de juiste bets makkelijker dan ooit.

1

Sluit je aan bij de BETCOACH Community

In onze community ontvang je niet alleen onze premium betting tips, je kunt hier ook praten met andere community leden en elkaars tips delen en bespreken.
2

Ontvang de beste betting tips

Ontvang betting tips uit onze 3 verschillende algoritmes; Player Value, Expected Goals en Team Vorm.
3

Zie je bankroll groeien! (€€€)

Onze modellen bewijzen zich keer op keer. Zie je bankroll maand op maand groeien en groter worden.

Samenvatting Player Value strategie

Wij van Betcoach zetten op basis van dit ‘Player Value’ algoritme altijd in op losse wedstrijden. We zetten bij dit model ook altijd hetzelfde bedrag in per wedstrijd. Op basis van deze uitgangspunten berekenen we continue de prestaties van ons model en verkleinen we het risico. Je kunt natuurlijk altijd zelf bepalen hoe je onze informatie gebruikt, wat je inzet is en of je door slimme combinaties meer kunt winnen. Let op je risico wordt dan ook groter.

Wij van Betcoach zetten op basis van dit ‘Player Value’ algoritme altijd in op losse wedstrijden. We zetten bij dit model ook altijd hetzelfde bedrag in per wedstrijd 5% van ons startkapitaal op odds die max 4 zijn en gemiddeld 2,6. Op basis van deze uitgangspunten berekenen we continue de prestaties van ons model en verkleinen we het risico. Je kunt natuurlijk altijd zelf bepalen hoe je onze informatie gebruikt, wat je inzet is en of je door slimme single combinaties meer kunt winnen. Let op je risico wordt dan ook groter.

894

rendement winst over de gehele periode dat het model gebruikt is

58

Periode in maanden

40128

Aantal wedstrijden in algoritme

3680

Aantal wedstrijden waarop is ingezet

57

Goede voorspellingen

Hoe weten wij dit?

Bij voetbal gaat het om 11 tegen 11. Dit model is gebaseerd op wetenschappelijke en objectieve informatie over de circa 210.000 spelers die momenteel actief zijn in het wereldwijde topvoetbal. Denk dan aan data (modellen) van Scisports en Ortec die ook gebruikt wordt door trainers, scouts en technisch directeuren van (inter)nationale topclubs voor voetbaltechnische beslissingen. Ook kijken we naar de berekeningen van de bookmakers. Dit model berekent vervolgens de kans op 1, X of 2 op basis van de kwaliteiten van de 11 spelers van het ene en het andere team. Individueel, per team en als linie.

In bovenstaand diagram zie je samengevat per linie (aanval, middenveld, verdediging) wie er beter is volgens ons. Op basis van 49 verschillende soorten berekeningen denken wij vervolgens dat de kans dat  wint % is

PREMIUM BET TIPS ONTVANGEN?    

PREMIUM BET TIPS ONTVANGEN?    

PREMIUM BET TIPS ONTVANGEN?    

PREMIUM BET TIPS ONTVANGEN?    

PREMIUM BET TIPS ONTVANGEN?    

Sluit je aan bij onze winstgevende community, speel verantwoord en haal meer rendement uit je weddenschappen.