2.3

Odd

78.2% kans

OOSTENRIJK O19

wint deze wedstrijd

Team vorm

juni 22, 2022

ISRAËL O19 - OOSTENRIJK O19

* Odds kunnen elke minuut veranderen. We tonen de laatste odd die wij van de bookmakers hebben doorgekregen

Wij van Betcoach zetten 25 in op OOSTENRIJK O19

Vul hieronder het bedrag is dat je wilt spelen om te zien wat je kunt winnen.

Zet € X in en maak kans op X bij Toto Zet € X in en maak kans op X bij Jacks Zet € X in en maak kans op X bij Circus

WAAROM GAAT OOSTENRIJK O19 WINNEN?

OOSTENRIJK O19

ISRAËL O19

Vorm team

Vorm team

Title

71%

Ranking

Ranking

Title

76%

Wat zeggen de experts

Nieuw model 6 maanden oud. Dit algoritme combineert de vorm van het team, de positie op de ranglijst en naar het marktsentiment.

Samenvatting Team vorm strategie

Wij van Betcoach zetten op basis van dit ‘Team Vorm’ algoritme altijd in op losse wedstrijden. We zetten bij dit model ook altijd hetzelfde bedrag in per wedstrijd 5% van ons startkapitaal op odds die max 4 zijn en gemiddeld 2,6. Op basis van deze uitgangspunten berekenen we continue de prestaties van ons model en verkleinen we het risico. Je kunt natuurlijk altijd zelf bepalen hoe je onze informatie gebruikt, wat je inzet is en of je door slimme single combinaties meer kunt winnen. Let op je risico wordt dan ook groter.

161

Ons startkapitaal was 100 euro. Dat is nu 161 euro.

10

Periode in maanden

3772

Aantal wedstrijden door algoritme geanalyseerd

328

Aantal wedstrijden waarop is ingezet

68

Goede voorspellingen

Hoe weten we dit?

De vorm van de dag een speler of team is veelal ongrijpbaar en kan door allerlei zaken worden bepaald en beïnvloed. Data helpen om een verklaring te geven. Dit model combineert data over een team over een periode van 8-12 weken, houdt rekening met de positie op de ranglijst van beide teams en ook houdt rekening met het marktsentiment. Met marktsentiment bedoelen we de ontwikkeling van de odds van de betreffende wedstrijd. Gaan de odds omlaag of omhoog? Als de trend van een odd omlaag is betekent dat bookmakers en gokkers denken dat de kans groter wordt dat een team wint.

Op basis van de combinatie van data heeft dit model berekend dat de kans dat OOSTENRIJK O19 wint volgens dit model 78.2% is

ONTVANG EXCLUSIEVE BET TIPS 

ONTVANG EXCLUSIEVE BET TIPS 

ONTVANG EXCLUSIEVE BET TIPS 

ONTVANG EXCLUSIEVE BET TIPS 

ONTVANG EXCLUSIEVE BET TIPS 

Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.