Skip to main content

Speel met meer succes en verantwoord!

Sluit je aan bij onze winstgevende community, speel verantwoord en haal meer rendement uit je weddenschappen dankzij onze tips, vergelijkingen en betting academy.

Door de Expected Goal strategie en tips van Betcoach heb ik aflopen seizoen zoveel geleerd over voetbal en het gebruik van data.

Joost van der bergAmsterdam

Hoe werkt het?

Met Betcoach is het onze missie om iedereen slimmer, bewuster en met meer succes te laten spelen. Onze visie is dat dit alleen kan als:

  • Er iemand is die de bookmakers 100% onafhankelijk vergelijkt
    en je begeleid wordt bij het maken van (budget) keuzes
  • Je toegang hebt tot statistieken, informatie en dezelfde
    hulpmiddelen die bookmakers ook gebruiken (algoritmes)
  • Je begrijpt wat je doet en wat de risico’s zijn

STRATEGIEëN

Volg een van de twee strategieën of combineer

Team Vorm

Nieuw model - 10 maanden oud. Dit algoritme combineert de vorm van het team, de positie op de ranglijst en naar het marktsentiment, oftewel de ontwikkeling van de odds van de betreffende wedstrijd). Gaan de odds omlaag of omhoog?
ROI: Gemiddeld 61% groei rendement over 10 maandenLees hier meer

Expected Goals

Dit model voorspelt de kans op 1-X-2 op basis van het verwacht aantal doelpunten per team in verschillende scenario’s. Bijvoorbeeld hoe groot is de kans dat team A een doelpunt scoort als team B x, y of z doelpunten scoort. Daarnaast doet het model een uitspraak over de hoogte van de inzet voor deze specifieke single bet.
ROI: Gemiddeld 55 % groei rendement gemeten over 10 maanden.Lees hier meer

PREMIUM BET TIPS ONTVANGEN?    

PREMIUM BET TIPS ONTVANGEN?    

PREMIUM BET TIPS ONTVANGEN?    

PREMIUM BET TIPS ONTVANGEN?    

PREMIUM BET TIPS ONTVANGEN?    

Sluit je aan bij onze winstgevende community en haal meer rendement uit je weddenschappen dankzij onze Betting Academy.

WAAROM BETCOACH?

Er zijn wel honderden redenen (€€€) om met BETCOACH aan de slag te gaan. Toch hebben we de vier belangrijkste voor je op een rij gezet.

Data driven

De meeste bets gaan verloren door dat er emotie bij betrokken is, denk hierbij aan team voorkeuren. Onze 2 exclusieve modellen worden gevoed door duizenden verschillende datapunten. Emotie speelt bij ons geen rol.

Gemak

Nooit meer urenlang doelloos de verschillende wedmarkten door scrollen of statistieken vergelijken. BETCOACH got you covered!

Actieve community

Succes is nog leuker als je dit kan delen met anderen. In onze community kun je sparren met andere betters maar ook tips en learnings van onze community-leden inzien.

Exclusieve offers

Naast onze bewezen tips en strategieën, krijg je als community member ook nog eens regelmatig toegang tot offers en bonussen die exclusief geldig zijn voor onze premium leden!

WAT ZEGT DE COMMUNITY?

De behaalde resultaten zeggen genoeg, toch laten we graag onze community aan het woord.

ONZE BET TIPS

Een aantal van onze premium tips delen we GRATIS op de BETCOACH website. Bekijk hier welke gratis tips we deze week gedeeld hebben.

VEELGESTELDE VRAGEN

Bekijk hier de meest gestelde vragen die we als Betcoach binnen krijgen.

Waarom houden we deze informatie niet voor onszelf als het zo goed werkt?

In de eerste plaats. We gebruiken het ook voor onszelf zodat we zelf in de praktijk ervaren hoe het werkt. Maar een goede en terechte vraag. We dachten dat het alleen in films over Las Vegas voorkwam, maar het gebeurt echt en is ons ook overkomen. Als je te veel (of vooral: te vaak) wint, kan je geweigerd worden! En dat mag ook volgens de voorwaarden van de bookmakers. We zijn zelf eens geweigerd omdat we te veel bij dezelfde bookmaker hebben ingezet en wonnen.

Toen de markt op 1/10/2021 openging in Nederland dachten we: waarom bieden we onze informatie niet tegen betaling aan iedereen aan? Hoe meer mensen volgen ons voorspelmodel wedden, hoe moeilijker het is voor de bookies om ons uit te sluiten! Daarnaast gaat het er ook eigenlijk helemaal niet om niet dat je boomaker verslaat. Het gaat erom dat je jezelf kan verslaan en daardoor meer wint en minder verliest.

Waar komt onze data vandaan?

In de eerste plaats hebben wij contracten met bookmakers die ons voorzien van directe koppelingen met hun data. Daarnaast kopen we historische en actuele data in van internationale leveranciers zoals Ortec, Gracenote , Sportmonks en Scisports. Scisports levert bijvoorbeeld al sinds 2008 datamodellen aan de
internationale (top) voetbalindustrie.

Om spelers op een onafhankelijke manier te waarderen en scouten of om de beste opstelling te berekenen. Daarnaast huren we gespecialiseerde leveranciers in
op het gebied van data zoals DIKW. Verder hebben wij eigen specialisten in dienst die de data verwerken en onze voorspelmodellen ontwikkelen en continu verbeteren.

Hoe weet ik dat tips betrouwbaar zijn?

Wij hebben onze modellen uitgebreid getest. We hebben meer dan 200.000 wedstrijden in onze database zitten. En op basis daarvan hebben we onze modellen zelf getest gedurende minimaal 10 maanden tot 5 jaar. Resultaten uit het verleden bieden nooit garanties voor de toekomst, maar als je structureel de tips volgt gedurende langere termijn zijn onze resultaten elk seizoen uiterst winstgevend geweest. Realiseer je ook dat de gemiddelde bookmaker ook maar in 55-60% van de gevallen een goede voorspelling doet!

Waarom is Betcoach een betaalde service?

Wij willen volledig afhankelijk kunnen opereren van bookmakers. Dat betekent dat we niet afhankelijk willen zijn van hun betalingen. Immers wie betaalt, bepaalt. En bookmakers betalen affiliates voor geld dat spelers verliezen. Pas dus ook op met tips sites die gratis zijn. Wij hebben zeer veel resources geïnvesteerd in onze modellen en dat blijven we ook doen om elke keer nog betere resultaten te behalen.

Tot slot: Niet alle bookmakers zitten te wachten op spelers die meer winnen en minder verliezen. Sommigen, en dat is helemaal niet gek, juist wel. Zij kijken naar de lange termijn.